Meeuwis baalt bij Gladbach: "Verschil in inzicht"

8 november 2010, 11:20   Bijgewerkt: 8 november 2010, 11:29

Je zou hem bijna vergeten, maar Marcel Meeuwis staat nog altijd op de loonlijst bij Borussia Mönchengladbach. Erg veel plezier beleeft hij echter niet bij de Duitse club, want hij komt dit seizoen bijna niet aan spelen toe. In de PZC legt hij uit waarom.

"Ik heb geen persoonlijke problemen met de trainer. We hebben alleen een zakelijk verschil van inzicht over de manier waarop Borussia het beste kan spelen", aldus de voormalig speler van Roda JC. Trainer Michael Frontzeck laat Mönchengladbach dit seizoen spelen met twee aanvallende middenvelders, Meeuwis vindt dat de ploeg meer behoudend moet spelen. "Met twee verdedigende middenvelders in de ploeg heb je veel meer zekerheid", aldus de controlerende middenvelder.

Het systeem van Frontzeck lijkt niet te werken, want Gladbach maakt een slecht seizoen door en is hekkensluiter. Zijn gelijk wil Meeuwis echter niet halen in de media. "Nee, ik ga geen domme uitspraken doen", aldus de 30-jarige middenvelder.

Het contract van Meeuwis bij Mönchengladbach loopt nog anderhalf jaar door. Hij overweegt echter in de winter met de clubleiding te gaan praten over zijn toekomst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen