Mowbray na lange reis: "Emnes in geweldige vorm"

Ger
10 november 2010, 19:16   Bijgewerkt: 10 november 2010, 19:47

Tony Mowbray is oud-Spartaan Marvin Emnes woensdag persoonlijk gaan 'ophalen'. De nieuwe trainer van Middlesbrough had er een reis van bijna zes uur voor over om de oud-Spartaan in zijn laatste wedstrijd voor Swansea aan het werk te zien tegen Bristol en hem daarna op te eisen.

De 22-jarige aanvaller was voor een maand verhuurd aan de club uit Wales, die dit seizoen aanzienlijk meer succes heeft in de Engelse tweede klasse, en imponeerde daar zeer. Emnes tekende afgelopen weekeinde voor de enige treffer in de topper bij rivaal Cardiff.

De voormalig jeugdinternational paste dit seizoen niet zo in de plannen van Boro-trainer Gordon Strachan, maar die werd onlangs door de slechte resultaten ontslagen. Zijn opvolger Mowbray wil met een zo compleet mogelijke selectie aan de slag en weigerde derhalve Emnes langer uit te lenen aan Swansea, dat hem graag had gehouden.

"We halen Marvin terug om onze opties te vergroten", licht Mowbray op de website van Middlesbrough toe. "Ik hoop dat hij zijn geweldige vorm ook bij ons kan tonen en net zo veel indruk maakt als bij Swansea."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen