AC Milan neemt koppositie over van Lazio

Ger
10 november 2010, 23:28   Bijgewerkt: 11 november 2010, 00:17

AC Milan heeft woensdag de koppositie in de Italiaanse Serie A gepakt. De Rossoneri, met Clarence Seedorf in de basis, wonnen zelf met 3-1 van Palermo, terwijl koploper Lazio met 1-0 ten onder ging tegen laagvlieger Cesena.

Internazionale, zonder de nog niet fitte Wesley Sneijder, speelde gelijk. Bij Lecce kwam de landskampioen niet verder dan 1-1. Ook Juventus speelde gelijk. Brescia hield de ploeg uit Turijn op 1-1. AS Roma is na een 3-2 zege op Fiorentina helemaal terug in de race. Roma staat nu zesde, vlak achter nummer vier Inter en nummer vijf Juventus.

Napoli deed uitstekende zaken. Dankzij een moeizame 1-0 overwinning op Cagliari steeg de club uit Napels naar de derde plaats in de Serie A. Ezequiel Lavezzi zorgde in blessuretijd voor de enige treffer.

De overwinning van Milan kwam pas in het laatste kwartier tot stand. Zlatan Ibrahimovic zorgde vanaf de strafschopstip voor de 2-1, nadat Alexander Pato, uit een pass van Seedorf, en Armin Bacinovic (Palermo) hadden gescoord. Robinho tekende vlak voor tijd voor de 3-1. Lazio ging in dat tijdsbestek juist ten onder. Marco Parolo maakte zes minuten voor tijd namens Cesena de enige treffer.

Ook bij het duel tussen Lecce en Inter vielen beide treffers in het slotkwartier. Diego Milito zette de gasten op voorsprong. Ruben Olivera bracht Lecce vlak daarna op gelijke hoogte.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen