Tegenslag in herstel Van der Vaart

Ger
20 april 2006, 14:42

Rafael van der Vaart blijft sukkelen met een blessure aan zijn linkerenkel. De middenvelder, die de kwetsuur twee weken geleden opliep, zal zaterdag niet inzetbaar zijn als zijn club Hamburger SV het opneemt tegen Bayer Leverkusen. Van der Vaart stond eerder dit seizoen al enige maanden buitenspel nadat hij een botje had gebroken in zijn linkervoet.

"Er is geen kans dat ik in het weekeinde mee doe", aldus Van der Vaart tegenover het Duitse sportblad Der Kicker. "Ik ben helemaal gefrustreerd. Ik ben na de breuk zó goed teruggekomen en nu dit! Ik waag me niet meer aan een voorspelling. Ik hoop op de wedstrijd tegen Köln, maar misschien dat ik er in Berlijn pas voor het eerst bij kan zijn." Op 6 mei gaat HSV in de voorlaatste competitieronde van de Bundesliga op bezoek bij Hertha BSC.

Naast Van der Vaart kan trainer Thomas Doll zaterdag ook geen beroep doen op Daniel van Buyten en Raphael Wicky. Verder is de inzetbaarheid van David Jarolim en Nigel de Jong twijfelachtig. De Jong raakte woensdag tijdens de training geblesseerd aan zijn knie. "Ik kan lopen, maar niet schieten. De kans dat ik kan worden opgesteld is vijftig procent", laat De Jong weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen