Ferguson stalt De Laet maand bij zoon Darren

17 november 2010, 09:37   Bijgewerkt: 17 november 2010, 09:54

Ritchie de Laet vertrekt opnieuw tijdelijk bij Manchester United. De jonge Belg, die eerder dit seizoen al een maand uitkwam voor Sheffield United, vertrekt voor vier weken op huurbasis naar tweedeklasser Preston North End. Bij Preston is Darren Ferguson, de zoon van Man United-coach Sir Alex Ferugson, de trainer.

Het idee om De Laet naar Preston te sturen kwam dan ook van Ferguson zelf. "En ik doe wat de baas zegt", zegt de Belg braaf in het Gazet van Antwerpen. De verdediger ziet voordelen in zijn tijdelijke overstap. "Spelen en ervaring opdoen, daar is het mij vooral om te doen. En dat kan voorlopig niet in Manchester. Dan is het beter om te spelen in de tweede klasse, dan met de beloften van United. Ik wil vooral mijn eigen ding doen en dat is goed presteren. En als het kan wil ik Preston aan punten helpen."

Volgende maand keert De Laet in principe terug naar Old Trafford. "Langer dan een maand wil Ferguson mij niet uitlenen. Wat er nadien gebeurt, wordt later beslist. Na die maand ga ik ervan uit dat ik weer in de A-kern van United beland. Maar een nieuwe uitleenbeurt is in Engeland niet uitgesloten", aldus de 21-jarige Belg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen