Perez haalt aankoopbeleid Ajax door de mangel

19 november 2010, 09:27   Bijgewerkt: 19 november 2010, 09:32

Volgens Kenneth Perez deugt er weinig van het aankoopbeleid van Ajax. Dat zegt de Deen in AD Sportwereld als antwoord op de vraag wat er volgens hem mis is met de club. Volgens de Deen regeert de 'waan van de dag' in de ArenA.

"Eén van de dingen die mij hebben verbaasd toen ik er zelf rondliep, is het aankoopbeleid. In de waan van de dag zijn door trainers spelers gehaald die te weinig toevoegden, of verkeerd werden gebruikt en daardoor al snel vertrokken. Dan laat je je oren hangen naar een passant. Je moet in kaders stellen waar je naar toe wil en er met juiste personen naar toe werken. Dat mis ik", aldus de Deen (36).

Perez haalt een voorbeeld aan: "Kijk, dat André Ooijer als een soort van mentor gehaald wordt, begrijp ik nog. Maar dat hij steeds weer de voorkeur krijgt boven Toby Alderweireld, die vorig jaar een uitstekend seizoen draaide, snap ik niet."

Perez maakte zelf kennis met het merkwaardige beleid. Hij werd twee keer gekocht, maar beide keren snel bij het oud vuil gezet. Nadat hij door Marco van Basten uit de A-selectie gezet was trok hij naar FC Twente, waarmee hij kampioen werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen