Verbeek slaat Twente hoger aan dan Ajax

19 november 2010, 15:19   Bijgewerkt: 19 november 2010, 15:24

Vorig weekend won AZ thuis met 2-0 van Ajax, maar dat biedt volgens coach Gertjan Verbeek geen enkele garantie voor de wedstrijd van dit weekend tegen FC Twente. Zeker omdat de coach de Tukkers hoger aanslaat dan het dolende Ajax.

"Ik vind Twente veel meer een team dan Ajax. De linkerkant weet wat de rechterkant doet. Ik denk dat ze zich tegen ons willen revancheren voor de uitglijder van vorige week tegen NAC Breda", verwijst hij op de website van zijn club naar de 2-1 nederlaag die Twente vorige week in Brabant leed. Verbeek mist in Enschede de geblesseerde Johann Berg Gudmunsson en de geschorsten Hector Moreno en Pontus Wernbloom. Bovendien ontbreekt Jonathas wegens privéomstandigheden. De Braziliaanse aanvaller keert pas vandaag of morgen terug in Alkmaar, laat Verbeek weten. 

Op de posities van Moreno en Wernbloom spelen Kew Jaliens en Erik Falkenburg. "Kew en Erik vullen hun posities heel anders in dan Moreno en Wernbloom, maar ik ben niet aan het schuiven zoals je bij sc Heerenveen en Ajax ziet. We krijgen steeds meer begrip voor elkaar en gaan de goede kant op", aldus de coach.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen