Lensky is paspoort kwijt en kan niet spelen

19 november 2010 – Jacob Lensky ontbreekt dit weekend om wel heel opmerkelijke reden bij FC Utrecht. Tijdens een bezoek aan een vriend in Zwitserland werd de tas van de middenvelder, met daarin zijn paspoort, gestolen. FC Utrecht heeft inmiddels contact gelegd met de Nederlandse ambassade in Zwitserland om Lensky's terugreis mogelijk te maken, maar de wedstrijd van zondag tegen NEC komt voor hem sowieso te vroeg.

Naast Lensky ontbreken ook de geblesseerden Nana Asare, Michael Zullo en Jacob Mulenga tegen NEC. Coach Ton du Chatinier ziet de wedstrijd desondanks met veel vertrouwen tegemoet, zegt hij op de officiële website van zijn club. "NEC wil altijd goed voetbal spelen en dat ligt ons wel. Ondanks het feit dat ze veel wisselingen hebben op het middenveld, houden ze de linies goed bezet en dat gecombineerd met hun snelheid voorin maakt NEC tot een gevaarlijke tegenstander. Voordeel voor ons is dat ze zondag Sibum missen door een schorsing", aldus de oefenmeester.

Momenteel staan FC Utrecht en NEC in punten gelijk. Ook daarom is het voor Du Chatinier belangrijk om de volle winst te pakken. "Want we hebben nog steeds de intentie om op de vijfde plaats te eindigen aan het eind van dit seizoen."

Eredivisie

gerelateerd