Lagerbäck noemt Wales trainen 'interessant'

20 november 2010, 08:40

Lars Lagerbäck ziet het wel zitten om bondscoach van Wales te worden. De Zweed staat hoog op de lijst bij de nationale voetbalbond van het Britse land om de vacante positie van keuzeheer te gaan bekleden. Eerder deze week had de 62-jarige tacticus een gesprek met bondsvoorzitter Jonathan Ford.

“Ik wil graag nog iets meer horen van de Welshe voetbalbond, maar op papier is het natuurlijk een interessante baan”, vertelt Lagerbäck tegen BBC Sport. “Ik wil eerst meer informatie over de organisatie en hoe zij tegen een deal aankijken.”

Wales is op zoek naar een nieuwe bondscoach omdat John Toshack in september opstapte. Brian Flynn neemt zijn taken voorlopig op interim-basis waar. Flynn wil de trainerspost graag definitief in handen krijgen, maar de nationale voetbalbond van Wales is daar minder happig op. Lagerbäck was tussen 2000 en 2009 bondscoach van Zweden. Omdat hij de Scandinaviërs niet naar het WK kon loodsen, stapte hij op. Zelf ging hij wél naar de mondiale titelstrijd, maar met Nigeria kon hij niet imponeren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen