Vitesse bevestigt deal met Atletico Paranaense

21 november 2010, 00:39   Bijgewerkt: 21 november 2010, 00:50

Vitesse heeft de samenwerking met Clube Atletico Paranaense bevestigd. De ploeg uit Arnhem en de Braziliaanse kampioen van 2001 hebben de deal zaterdag kort voor het duel van Vitesse met Heracles (2-0 winst) beklonken.

“De samenwerking past in de filosofie van Vitesse om uit te groeien tot een club met een wereldwijd netwerk”, schrijft Vitesse op de eigen website. Een delegatie van de Gelderlanders reist binnenkort naar Brazilië om de samenwerking verdere invulling te geven en om ‘interessante spelers te bekijken’.

“Atletico is een moderne, goede geleide club met fantastische faciliteiten”, aldus technisch directeur Ted van Leeuwen. “Zij willen van ons bijvoorbeeld meer weten over de exploitatie van een multifunctioneel stadion. Wij zijn vooral geïnteresseerd in spelers en alle facilitaire randvoorwaarden die perfect zijn ingevuld bij deze club.”

Atletico Paranaense wil zich met dit samenwerkingsverband verder profileren in Europa. Verder hoopt voorzitter Malucelli van de Braziliaanse club Vitesse aan een hogere klassering in de Eredivisie te helpen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen