Chievo brengt Inter volgende klap toe

21 november 2010, 17:03   Bijgewerkt: 21 november 2010, 17:10

Inter zakt steeds verder weg in de Serie A. Op bezoek bij Chievo Verona leed de regerend kampioen de derde competitienederlaag van het seizoen (2-1). De ploeg van coach Rafael Benitez staat nu op een Inter-onwaardige zesde plaats.

Het is al de achtste keer dit seizoen dat Inter in competitieverband punten liet liggen. De achterstand op koploper AC Milan is opgelopen tot negen punten.

Sergio Pellisier en Davide Moscardelli maakten tegen Inter de goals voor Chievo, pas in blessuretijd deed Samuel Eto'o iets terug. Bij Inter stond Wesley Sneijder de hele wedstrijd in het veld, maar ook de Nederlander kon het tij niet keren. 

Lazio, de nummer twee van de ranglijst, morste punten op bezoek bij Parma. Hernan Crespo zette Parma op 1-0, Sergio Floccari redde een punt voor Lazio. De ploeg uit Rome heeft een achterstand van drie punten op koploper AC Milan.

Bij de wedstrijd tussen Lecce en Sampdoria eiste Giampaolo Pazzini een hoofdrol voor zich op. De spits nam de complete productie van Sampdoria voor zijn rekening en bezorgde zijn ploeg daarmee hoogstpersoonlijk de overwinning. Sampdoria, tegenstander van PSV in de Europa League-groepsfase, staat nu achtste in Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen