Bolton Wanderers breekt contract Lee open

25 november 2010, 23:05   Bijgewerkt: 25 november 2010, 23:24

Bolton Wanderers heeft de verbintenis van Chung-Yong Lee opengebroken en verlengd. Daardoor is de aanvaller nu tot medio 2013 aan de verrassende nummer vijf van de Premier League gebonden.

De Zuid-Koreaanse international groeide sinds zijn komst in 2009 uit tot één van de uitblinkers bij Bolton. Deze sensationale ontwikkeling zou ook niet onopgemerkt zijn gebleven bij Liverpool en Manchester United, maar Lee heeft toch besloten om bij te tekenen bij zijn huidige club.

Bolton is er alles aan gelegen om het huidige team bij elkaar te houden. De Zuid-Koreaan is na Fabrice Muamba, Stuart Holden en Danny Hard al de vierde speler die zijn signatuur zette onder een langer verblijf bij de club.

Oefenmeester Owen Coyle is verguld met deze gang van zaken. "Het is fantastisch nieuws voor de club dat Lee zijn contract heeft verlengd. Dat we deze spelers langer aan ons kunnen binden toont aan dat we bezig zijn iets moois op te bouwen. Ik denk graag vooruit en hoop deze jonge spelers beter te maken", meldt Coyle op de clubwebsite.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen