'Bevrijde' Melo wil zich blijven verbeteren

26 november 2010, 01:28   Bijgewerkt: 26 november 2010, 02:24

Waar Felipe Melo vorige jaargang nog werd verguisd door de supporters van Juventus, is hij dit seizoen wekelijks één van de uitblinkers bij zijn club. De middenvelder zelf heeft nooit getwijfeld aan zijn eigen capaciteiten.

De 27-jarige Braziliaan relativeert het feit dat hij op dit moment in goede doen is en weer op handen wordt gedragen door supporters van 'de Oude Dame'. "En nu niet vragen of dit de beste Felipe Melo is, want ik ben nooit tevreden met mezelf. Ik wil alleen maar beter worden. Ik ben veranderd. Bepaalde dingen, zoals betrokkenheid bij zware overtredingen, opstootjes en dat soort dingen, heb ik uit mijn spel verwijderd", toont Melo zich kritisch tegenover Tuttosport.

De Braziliaanse international antwoordt ontkennend op de vraag of hij de 25 miljoen euro, die Juventus voor hem overmaakte aan Fiorentina, als ballast met zich mee torst. "Natuurlijk niet. Ik ben nu misschien wel 35 miljoen euro waard. Alles is nu anders en ik wil niet meer over het verleden praten. Ik wil prijzen winnen bij deze club en als de president het wil dan wil ik de rest van mijn leven bij Juventus blijven."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen