Gallas: "Redknapp misschien wel een magiër"

26 november 2010, 01:45   Bijgewerkt: 26 november 2010, 02:23

Tottenham kwalificeerde zich afgelopen woensdagavond voor de volgende ronde van de Champions League middels een 3-0 overwinning op Werder Bremen. Op White Hart Lane toonde de 'Spurs' zich een paar maten te groot voor Werder, dat gedwongen was om een beroep te doen op de tweede garnituur aangezien de ploeg kampte met een waslijst aan blessures. Volgens verdediger William Gallas heeft Tottenham de fraaie prestaties vooral te danken aan oefenmeester Harry Redknapp.

Aan de hand van Redknapp vertonen de 'Spurs' dit seizoen bij vlagen oogstrelend voetbal. "Hij heeft misschien wel iets magisch", laat Gallas zich ontvallen aan The Independent. "Na de wedstrijd van zaterdag (3-2 uitzege bij Arsenal, red.) geloven de spelers ook dat we tot iets in staat zijn."

De 33-jarige Fransman, die afgelopen zomer overkwam van Arsenal, verwacht nog veel van zijn team dit seizoen. "We hebben de kwaliteit, dus het enige dat we moeten doen is in onszelf geloven en het het veld opgaan om daar negentig minuten lang te knokken."

Ook de boomlange spits van Tottenham Peter Crouch dicht de huidige selectie veel kwaliteit toe. "Al toen ik hier kwam en voor het eerst in de kleedkamer keek dacht ik: 'Hoe kan het dat deze ploeg nog niets heeft bereikt?'. Ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is. De vierde plaats van vorig jaar was natuurlijk fantastisch maar ik denk dat we nog beter kunnen en een prijs kunnen pakken dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen