Hofland en Linssen belangrijk voor AEK Larnaca

28 november 2010, 18:13

De Nederlanders blijven belangrijk voor AEK Larnaca. Door goals van Kevin Hofland en Edwin Linssen zegevierde de ploeg van coach Ton Caanen zondag met 3-0 over Anorthosis Famagusta, waardoor het naar plaats twee in de Cypriotische competitie klimt, op vijf punten achterstand van koploper APOEL Nicosia.

Larnaca maakte het verschil pas na een rode kaart van Arguelo (Anorthosis), in de 20ste minuut. Vier minuten later opende Hofland de score. Het was het derde duel op rij waarin de Feyenoord-huurling scoorde. Linssen bracht het Anorthosis van Jeffrey Leiwakabessy acht minuten na de pauze de genadeklap toe (2-0). In de twaalfde (!) minuut van de extra tijd bepaalde Andres Oper (ex-Roda JC) de eindstand op 3-0.