Preses Lyon beticht Schalke-spelers van dopinggebruik

1 december 2010, 01:48   Bijgewerkt: 1 december 2010, 09:40

FC Schalke 04 wist vorige week woensdag Olympique Lyon thuis met 3-0 te verslaan. Door dit resultaat namen ´die Königsblauen´ de leiding over van de Franse grootmacht in Groep B van de Champions League en verzekerden ze zich bovendien van een plek in de volgende ronde van het kampioenenbal. Lyon-preses Jean-Michel Aulas heeft een opzienbarende verklaring voor de afdroogpartij in Duitsland: de spelers van Schalke zouden doping gebruikt hebben in het CL-duel.

"Het waren niet dezelfde spelers als in de heenwedstrijd. Ze liepen harder en langer door. Ik weet niet welke voorbereiding ze hadden, maar hun fysiek was indrukwekkend. Ze waren voor ons in fysieke zin een maatje te groot. Men zag dat de spelers niet met dezelfde wapens aantraden", begeeft Aulas zich op glad ijs voor de eigen tv-zender van de Franse club.

Het is niet de eerste keer dat de Franse voorzitter het woord doping in de mond neemt, aangezien hij vorig seizoen het voorspoedige herstel van Bayern München-spits Ivica Olic ook al op die manier in twijfel trok.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen