Van Gaal en Huntelaar complimenteren elkaar

Ger
3 december 2010, 13:37

Het competitieduel zaterdag tussen Schalke 04 en Bayern München is meer dan alleen een papieren topper tussen de huidige nummers vijftien en vijf in Duitsland. Het is onder meer ook het treffen tussen trainer Louis van Gaal van Bayern en Schalke-spits Klaas-Jan Huntelaar. "De beste spits ter wereld in het zestienmetergebied", aldus een gewaarschuwde Van Gaal.

Huntelaar looft op zijn beurt de Amsterdamse oefenmeester. "Hij is altijd recht voor zijn raap en geeft zijn mening. Met zulke personen zit ik op dezelfde golflengte. Alle spelers kunnen bij hem aankloppen en met hem praten. Dat is zijn sterke punt. En tijdens trainingen is hij altijd scherp. Hij kan iedere voetballer wat leren en iedereen wordt gelijk behandeld."

Voor de landskampioen uit München telt zaterdag alleen de winst. Van Gaal hoopt tegen Schalke op het begin van een goede serie. "Maar we moeten oppassen. Door de forse nederlaag van afgelopen weekend is Schalke misschien nog gevaarlijker", aldus de oefenmeester. Schalke verloor op bezoek bij 1.FC Kaiserslautern met liefst 5-0.

Aanvoerder Mark van Bommel zal naar verluidt voor het eerst na zijn knieproblemen in de basis starten bij Bayern.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen