Paal helpt Schalke aan zege op Bayern München

4 december 2010, 20:23   Bijgewerkt: 4 december 2010, 23:34

De zorgen van Schalke 04 in de Bundesliga zijn zaterdag iets kleiner geworden, en die van Bayern München juist een behoorlijk stuk groter. Het duel tussen beide clubs eindigde zaterdag namelijk in een 2-0 overwinning voor Schalke 04. De brigade van Felix Magath mag met name de paal danken voor de drie punten.

Bayern kan zich de nederlaag in Gelsenkirchen zelf aanrekenen. De zuiderlingen, met Mark van Bommel in de basis, kregen onder meer via Thomas Müller en Bastian Schweinsteiger drie heel goede kansen, laatst vermelde raakte zelfs de paal, maar wisten niet te scoren. Schalke concentreerde zich vooral op het verdedigingswerk.

Hoewel de thuisclub dat goed afging, zocht het na rust wat vaker de aanval en dat leidde na een uur uur tot de 1-0 van Jurado. Raul sneed vanaf de linkerflank naar binnen, maar daarbij werd hij in de weg gelopen door een opponent én Huntelaar, maar Jurado pikte de bal op en schoot via de binnenkant van de paal raak: 1-0.

Het houtwerk speelde ook een belangrijke rol bij de 2-0, die na 68 minuten spelen viel. Deze kwam op naam van Benedikt Höwedes, die eerst het kader raakte, maar in de rebound alsnog doel trof en zo de drie punten veilig stelde. Schalke schiet hiermee, in posities althans, weinig op. De ploeg blijft namelijk vijftiende met zestien punten. Bayern staat nog altijd slechts zevende, met 23 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen