Slordig PSV neemt laat afstand van Heracles

4 december 2010, 21:29   Bijgewerkt: 4 december 2010, 23:10

Een soepel draaiende machine is PSV dit seizoen nog altijd niet, maar de ploeg blijft voorlopig wel koploper in de Eredivisie. Ondanks twee tegengoals pakten de Brabanders zaterdag in eigen huis drie punten tegen Heracles Almelo: 5-2. Hierdoor vergroot PSV de voorsprong op Ajax, dat 1-1 speelde tegen NEC, tot vijf punten. Drie van de vijf Eindhovense doelpunten vielen in het laatste kwartier.

De tijd lijkt definitief voorbij. Het paradepaardje is het zorgenkindje geworden en zelfs als PSV twee keer scoort, is het allesbehalve zeker dat de wedstrijd gewonnen wordt. Dat bleek vorige week tegen NAC Breda (4-2 verlies) en was tegen Heracles niet anders. Door slordigheden achterin konden de bezoekers zomaar twee keer scoren.

Door de doelpunten van Heracles Almelo moest PSV alle zeilen bijzetten om duur puntverlies te voorkomen. Door treffers van Dzsudzsak en Toivonen had de thuisclub de 0-1 achterstand nog voor rust omgebogen in een 2-1 voorsprong, maar na het tweede Almelose doelpunt dreigde toch een deceptie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen