AC Milan pakt de draad weer op in Serie A

4 december 2010, 22:47

Na het verrassende 1-1 gelijkspel van vorige week bij Sampdoria heeft AC Milan de winnende draad in de Serie A weer opgepakt. De Rossoneri lieten zaterdag in het eigen San Siro weinig heel van degradatiekandidaat Brescia: 3-0.

Milan, waar Clarence Seedorf de hele wedstrijd op de bank zat, had aan het eerste half uur voldoende voor zijn volledige productie. Kevin-Prince Boateng, Robinho en Zlatan Ibrahimovic waren de makers van de Milanese treffers.

Door deze zege zet AC Milan nummer twee Lazio weer op drie punten achterstand. De Romeinen waren vrijdag te sterk voor landskampioen Internazionale (3-1).

AS Roma liet eerder op de avond de kans om zich op te werken naar de derde plek onbenut. De hoofdstedelingen speelden bij Chievo Verona gelijk. Door twee goals van Fabio Simplicio stond Roma bij rust nog met 2-0 voor, maar na de doelwissel kwam Chievo langszij via Davide Moscardelli en Pablo Mariano Granoche. Daarna kreeg Daniele De Rossi van Roma rood, desondanks bleef het bij 2-2. Roma blijft op de zevende plek in de Serie A, op tien punten van klassementsleider AC Milan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen