'Spelers Feyenoord klaar met Kalou'

Ger
22 april 2006, 13:52

Naar aanleiding van de 3-0 nederlaag bij Ajax heeft Feyenoord volgens het AD twee praatsessies gehouden. Tijdens het nachtelijke overleg zou de spelersgroep het vertrouwen hebben opgezegd in Salomon Kalou.    

In de kleedkamer na het duel nam trainer Erwin Koeman het woord. Volgens het AD sprak Koeman "indringend over zaken als mentaliteit, bereidheid en beleving" en kondigde de trainer maatregelen aan voor de return tegen Ajax op zondag. Nadat Koeman was vertrokken, hebben twaalf spelers van de Rotterdamse club verder gepraat. De krant schrijft dat "in principe ieder selectielid welkom was bij die tweede nachtelijke praatsessie. Maar toen de deur dicht ging en de twaalf koppen waren geteld, was niemand verbaasd over de namen die ontbraken."

"Ik ben blij dat de groep vannacht onderling heeft gesproken", zegt Koeman tegenover het AD. "Dat daar niet iedereen bij was, wekte ook bij mij geen verbazing. Wie écht hart voor de zaak heeft zat er. En de spelers die er waren voelen het als hun morele verplichting om morgen in de return nog één keer alles te geven. Al was het maar als signaal naar ons hondstrouwe publiek." Volgens het AD waren Patrick Lodewijks, Dirk Kuyt, Pierre van Hooijdonk, Jonathan de Guzman, Patrick Paauwe en Pascal Bosschaart bij het overleg aanwezig, maar ontbrak Salomon Kalou.

De krant gaat in op de afwezigheid van Salomon Kalou. "Het komt er goedbeschouwd op neer dat vanuit de spelersgroep nu het vertrouwen in Kalou is opgezegd. Zowat iedereen bij Feyenoord (tot voorzitter Jorien van den Herik aan toe) is al in gesprek gegaan met de Ivoriaan van wie maar niemand hoogte krijgt. Dat Kalou zo onverbeterlijk in zichzelf blijft gekeerd, is een probleem. Zeker ook in relatie tot zijn invloed op andere jonge talenten die nieuw bij de groep komen. Zij beschouwen Kalou's houding al snel als de norm."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen