Wenger ontevreden over aanval met Van Persie

Ger
9 december 2010, 10:21   Bijgewerkt: 9 december 2010, 11:02

Arsenal plaatste zich woensdagavond dankzij een zege op Partizan Belgrado (3-1) voor de volgende fase van de Champions League. Trainer Arsene Wenger beseft echter dat zijn ploeg in het vervolg van het toernooi beter zal moeten voetballen.

De Franse tacticus toonde zich na afloop vooral ontevreden over de samenwerking tussen de herstelde Robin van Persie en Marouane Chamakh in de voorhoede. "Ik was niet gelukkig met onze aanvallende opzet", aldus Wenger. "Ik zal de beelden van de wedstrijd bekijken. Wellicht kwam het ook door de verdediging van Partizan."

Van Persie stond voor het eerst sinds lange tijd weer in de basiself van Arsenal. De oud-Feyenoorder ging na een half uur over het been van Marko Jovanovic en benutte vervolgens de toegekende penalty. Partizan kwam verrassend op gelijke hoogte via Cleo. The Gunners liepen daarna alsnog weg door goals van Theo Walcott en Samir Nasri.

Aangezien Arsenal als tweede eindigde in de poule, komt het in de volgende ronde uit tegen een groepswinnaar. Dat kan topfavoriet FC Barcelona zijn, dat vorig seizoen nog verantwoordelijk was voor de uitschakeling van de Londenaren. "We zullen het zien. De kans dat we een Spaanse club treffen, is vijftig procent", besluit Wenger.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen