Vertrokken Smolov: "Ik heb te veel kansen gemist"

Ger
9 december 2010, 10:39

De door Dinamo Moskou opgeëiste Fedor Smolov ziet zijn verblijf bij Feyenoord als een leerzame periode. De aanvaller, die in de Eredivisie niet wist te scoren voor de Rotterdammers, beseft wel dat hij te veel kansen heeft gemist.

"Ik heb geen enkele invloed gehad op dit besluit. De club had een clausule in mijn huurcontract laten opnemen. Ik kon simpelweg tijdens de winterstop terug naar Moskou worden gehaald", legt Smolov zijn vertrek uit in het Algemeen Dagblad. "De afgelopen weken ben ik in Moskou behandeld aan mijn hamstringblessure. Dinsdag hakte Dinamo Moskou de knoop door. Er zijn financiële problemen bij Dinamo en ze hebben mij per direct nodig."

De Rus erkent dat hij bij Feyenoord niet wist te imponeren. "Toch was dit een leerzame periode. Probleem is dat Feyenoord vooral behoefte heeft aan ervaren voetballers. Jeugdige talenten zijn er al voldoende in De Kuip, dat heeft iedereen kunnen zien. Ik hoopte toch iets toe te voegen aan het elftal. Tijdens het trainingskamp in Portugal liep het prima, maar ik heb het geen passend vervolg kunnen geven. Ik heb te veel kansen gemist, terwijl aanvallers worden afgerekend op doelpunten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen