Karelse kiest voor zelfde elf als tegen PSV

10 december 2010, 13:15   Bijgewerkt: 10 december 2010, 13:20

NAC Breda-trainer John Karelse houdt dit weekend, in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, vast aan dezelfde elf spelers die twee weken geleden van PSV wonnen. Dit betekent dat onder meer Jens Janse en Tim Gilissen op de reservebank zitten.

"Soms zijn keuzes moeilijk, soms niet. We kiezen nu voor de ploeg die twee weken geleden van PSV heeft gewonnen. Die jongens hebben het toen goed gedaan, maar wij denken ook dat het de elf zijn die tegen FC Utrecht het best tot hun recht komen", aldus Karelse op de website van zijn ploeg. Hij kan tegen Utrecht beschikken over een vrijwel complete selectie. Alleen Ferne Snoyl is niet van de partij.

Karelse ziet in FC Utrecht overigens geen directe concurrent van zijn elftal. Hij schat de ploeg uit de Domstad iets hoger in dan zijn eigen formatie. "Dat kun je afleiden uit de begroting en de doelstelling die er begin dit seizoen gecommuniceerd werd. De ploeg heeft bovendien Europa League gespeeld en boekte daarin prima resultaten tegen clubs als Liverpool en Napoli. Dat is niet gering", aldus de coach.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen