Balende Berg: "Blijf knokken voor mijn plaats"

15 december 2010, 10:57

Marcus Berg kwam afgelopen zomer op huurbasis van Hamburger SV naar PSV om weer wekelijks aan spelen toe te komen, maar voorlopig valt dat bar tegen. De Zweed begon het seizoen als basisspeler, maar is inmiddels tweede keus achter Jonathan Reis. Reis greep zijn kans toen Berg door een schorsing aan de kant stond.

"Natuurlijk is dit frustrerend", geeft de 24-jarige Berg toe in Voetbal International. "Ik vind dat ik goed train en in de basis hoor te staan. Ik ben niet naar PSV gekomen om op de bank te zitten, maar zo is nu wel de situatie. Hard trainen en scoren tijdens invalbeurten, dat moet ik doen. Een doelpunt maken als je maar een kwartiertje op het veld staat is niet makkelijk, maar onmogelijk is het niet. Ik blijf knokken voor mijn plaats en hoop dat ik snel een kans krijg om me opnieuw te bewijzen."

Ondanks zijn rol als reserve is een vervroegde terugkeer naar zijn werkgever Hamburger SV vooralsnog niet aan de orde. "Zo ver ik weet blijf ik gewoon een jaar hier. Ik heb tot nu toe ook geen contact met mensen van Hamburger SV gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen