Pantelic: "Suarez was beter met mij"

Koen Freriks
15 december 2010, 20:02

De matige vorm van Luis Suarez in de eerste seizoenshelft heeft mede te maken met de afwezigheid van Marko Pantelic. Dat zegt de Servische spits, die afgelopen zomer vertrok bij Ajax. “Zonder de clever boy te willen uithangen, ik weet zeker dat Luis Suarez beter had gefunctioneerd als ik nog bij Ajax zat", zegt hij in VI.

Ajax wilde niet voldoen aan de eisen van Pantelic, waarna de Serviër naar Olympiakos vertrok. In Amsterdam kreeg trainer Martin Jol het team niet meer aan de praat. “Ik voelde Suárez perfect aan. Mounir El Hamdaoui is een uitstekende nummer 9, maar is meer op eigen succes uit”, analyseert de voormalig Ajacied zijn opvolger.

Volgens de 32-jarige Pantelic moet Ajax zich niet teveel op de jeugd richten. “Ajax is soms te veel bezig met het opleiden van spelers en het typische Ajax-spel. Maarten Stekelenburg en Gregory van der Wiel zijn wereldklasse. Maar wil Ajax kampioen worden, dan heeft het meer ervaren spelers nodig. Ja, spelers zoals ik zelf. Op basis daarvan besliste FC Twente de titelstrijd”, vindt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen