Booy over transfers: "Geen idee of er wel rook is"

22 december 2010, 23:10   Bijgewerkt: 22 december 2010, 23:21

Ricky van Wolfswinkel, Michael Silberbauer, Jacob Lensky, Dries Mertens en Edouard Duplan werden de afgelopen periode veelvuldig in verband gebracht met een transfer. Een leegloop dreigt dus bij FC Utrecht, maar technisch directeur Foeke Booy weet voorlopig van niets. Geen enkele clubs heeft zich concreet bij hem gemeld.

Lensky werd in verband gebracht met Borussia Mönchengladbach, Mertens met Anderlecht en Van Wolfswinkel en Duplan met Napoli. "Van Napoli heb ik, via een makelaar, vernomen dat ze spelers van ons volgen. Verder niets. Dus het blijven geruchten. Hetzelfde geldt voor de vermeende interesse in Dries. Zowel wij als zijn zaakwaarnemer hebben niets gehoord van clubs", zei Booy tegen Eredivisie Live.

Booy ontkent dus dat er sprake kan zijn van een leegloop, maar in het betaald voetbal geldt vaak: waar rook is, is vuur. "Maar misschien is er helemaal geen rook", reageert Booy nuchter. "Van een leegloop is zeker geen sprake. Alleen Michael Silberbauer gaat misschien weg, daar hopen we op. Anders loopt hij in de zomer transfervrij de deur uit en dat is niet de bedoeling. Bovendien hebben we met Kevin Strootman al een opvolger in huis gehaald", aldus de technisch directeur van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen