Cole blij met terugkeer Terry, Lampard en Essien

24 december 2010, 23:29   Bijgewerkt: 24 december 2010, 23:48

Chelsea slaagde er in de laatste zeven duels slechts eenmaal in om een wedstrijd te winnen, maar mandekker Ashley Cole is de mening toegedaan dat het tij zal keren nu John Terry, Michael Essien en Frank Lampard aan de vooravond van het duel tegen Arsenal voor hun rentree staan. Het drietal kampte met blessures, waarbij laatstgenoemde naar alle waarschijnlijkheid voor het eerst sinds augustus weer aan de aftrap zal verschijnen.

Als gevolg van de slechte reeks zakte Chelsea van de eerste naar de vierde plaats in de Premier League. "We hebben teleurstellend gepresteerd in de laatste zes wedstrijden", zo valt het relaas van Cole te lezen op Eurosport UK. "Het contrast met de start van het seizoen is groot. Maar er komt nu een aantal topspelers terug en dat geeft ons een boost."

"De spelers die hen vervangen hebben, hebben het goed gedaan. Maar jongens als John Terry, Frank Lampard en Mickael Essien mis je altijd. We spelen beter als zij tot het team behoren. Voor ons zijn zij fantastische spelers. We hebben hun persoonlijkheden, wil om te winnen en leiderschap gemist", aldus de dertigjarige linksback.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen