Fortuna met twee proefspelers op trainingskamp

1 januari 2010, 10:20

De selectie van Fortuna Sittard krijgt van 4 tot 11 januari, tijdens het trainingskamp in het Turkse Belek, gezelschap van twee proefspelers. Henrik Ojamaa (19) en Andrzej Bednarz (30) krijgen op Turkse bodem de kans zich te bewijzen bij de Limburgers.

"Ojamaa is een jonge aanvaller uit Estland, waar hij deel uitmaat van het nationale elftal -20”, reageert coach Wim Dusseldorp. “Hij staat onder contract bij Alemannia Aachen, waar men vindt dat hij te goed is voor het talentenelftal, maar op dit moment nog te kort komt voor het eerste elftal. Een tijdelijke overstap naar Fortuna ziet men voor hem als een welkome ontwikkeling. Volgen Erik Meijer (technisch directeur Alemannia Aachen, red.) is het een sterke, snelle en doelgerichte aanvaller."

"De Pool Andrzej Bednarz is twee jaar geleden al op proef geweest bij Fortuna en de techniche staf was destijds onder de indruk van zijn kwaliteiten”, gaat Dusseldorp verder. “Op dat moment bleek hij echter financieel onhaalbaar. Bednarz staat te boek als een sterke, rechtsbenige verdediger."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen