Deportivo grijpt uitzege tegen Bilbao

2 januari 2010, 18:52

Deportivo la Coruña is het nieuwe jaar goed begonnen. 'Depor' won het uitduel bij Athletico de Bilbao namelijk met 1-2. Grote man aan de zijde van Deportivo was Adrian, die heel San Mamés stil kreeg middels het fabriceren van twee treffers.

De 22-jarige spits opende in de 22ste minuut de score vanaf de strafschopstip. Vlak na rust bracht Adrian de stand op 0-2, terwijl beide teams op dat moment al met tien man op het veld stonden. Mikel San José en Juan Antonio Rodríguez hadden namelijk reeds in het eerste bedrijf namens respectievelijk Bilbao en Deportivo rood gezien.

Fernando Llorente wist in de 86ste minuut nog wel de aansluitingstreffer te maken namens de thuisploeg, maar kon ook daarmee niet verhelpen dat de bezoekers er met de drie punten vandoor gingen.

Als gevolg van de uitzege klimt Deportivo naar de elfde plek in de Primera Division. Bilbao blijft steken op de achtste plaats.