Kaka staat na lange absentie voor rentree

2 januari 2010, 19:21   Bijgewerkt: 4 januari 2011, 21:01

Voor Kaka schijnt in het prille begin van 2011 alvast een beetje de zon. De Braziliaanse middenvelder kan namelijk na maandenlang blessureleed weer zijn opwachting maken bij Real Madrid. De voormalig wereldvoetballer van het jaar was dit seizoen vanwege een knie-operatie nog niet binnen de lijnen te bewonderen. Kaka kan maandag in de competitiewedstrijd tegen Getafe zijn eerste speelminuten van het jaar maken.

Trainer José Mourinho heeft de 28-jarige international opgenomen in zijn selectie van twintig man voor het treffen met Getafe. De Portugees kan geen beroep doen op zijn geschorste landgenoten Pepe en Ricardo Carvalho. Gonzalo Higuain en Jerzy Dudek zijn geblesseerd.

Kaka kwam in de zomer van 2009 voor 65 miljoen euro over van AC Milan. De Braziliaan kon de hooggespannen verwachtingen mede vanwege een reeks blessures nog niet waarmaken. Dat Kaka ondanks zijn matige prestaties bij 'de Koninklijke' nog steeds in trek is bij andere clubs, blijkt uit het feit dat eerder op zondag deze site meldde dat Manchester City naar verluidt een nieuwe poging wenst te wagen om zich te versterken met de Braziliaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen