Ancelotti na puntendeling: "Onze eigen schuld"

2 januari 2010, 19:41   Bijgewerkt: 2 januari 2010, 23:56

Na een doldwaze slotfase gaf Chelsea zondagmiddag een zeker ogende zege uit handen tegen Aston Villa. In de 89ste minuut bracht John Terry de 'Blues' op Stamford Bridge namelijk op een 3-2 voorsprong, maar Ciaran Clark bezorgde de bezoekers in blessuretijd alsnog een punt door de eindstand op 3-3 te bepalen.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti was na afloop dan ook allerminst content met de puntendeling. "Ik ben uiteraard teleurgesteld", was de eerste reactie van de oefenmeester op het digitale thuis van zijn werkgever. "We hebben veel energie verbruikt om terug te komen van een achterstand. We reageerden fantastisch en speelden goed met energie. Net toen we dachten dat de buit binnen was, verloren we twee punten in de laatste situatie. Daarom ben ik teleurgesteld."

"We verdienden het om te winnen", ging de coach verder. "Maar het is onze eigen schuld, we konden de concentratie niet vasthouden." Op dit moment is de achterstand op nummer één Manchester United zes punten, terwijl deze nog in actie moet komen tegen Stoke City. "Ze moeten eerst nog maar even winnen. En het verschil op de ranglijst is wel groot, maar niet onoverkomelijk. We krijgen ze hier nog thuis en dan moeten we ze verslaan. Het is nog niet voorbij omdat we nog beter worden."

Ancelotti stond ook nog even stil bij het het optreden van Jeffrey Bruma, die mocht starten in de basis. "Hij speelde erg goed. Maar zonder Alex en Branislav Ivanovic misten we wel kopkracht achterin. De tweede goal kregen we tegen om die reden. We moeten de gesteldheid van Alex goed bekijken. Ik wil er verder niet teveel over zeggen, maar we hebben nieuwe spelers nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen