Kaloglu 'in principe' op huurbasis naar Willem II

5 januari 2011, 10:30   Bijgewerkt: 5 januari 2011, 11:48

Sinan Kaloglu vervolgt zijn loopbaan vermoedelijk bij Willem II. De Turkse aanvaller, die bij Vitesse op een zijspoor is beland, gaat komende week met de hekkensluiter in de Eredivisie mee op trainingskamp naar Turkije. In principe wordt de tweevoudig international daarna gehuurd van de Arnhemse ploeg.

“Kaloglu wordt hier vrijdag ontvangen”, zegt een woordvoerster van Willem II tegen FCUpdate.nl. “Dan legt hij wat medische tests af. Ervan uitgaande dat deze helemaal goed verlopen, wordt de huurovereenkomst een dag na het trainingskamp getekend.”

Javier Martina is deze week al op stage bij Willem II, maar volgens het Brabants Dagblad zou de spits wegens zijn te hoge vetpercentage alweer zijn weggestuurd. De zegsvrouw wilde daar niet op ingaan. “Dat is nog niet officieel. Waarschijnlijk melden we later op de dag wat hier de status van is”, gaat ze verder.

Maceo Rigters traint de komende dagen in elk geval niet mee met de A-selectie. “Na het kerstreces hebben de spelers een aantal tests gedaan en daarbij is naar voren gekomen dat bij Maceo een aantal zaken lager ligt dan bij de rest. Daarom krijgt hij een aangepast programma. Conditioneel is hij in elk geval helemaal in orde.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen