NAC-directeur Van As: "Eerst verkopen, dan kopen"

6 januari 2011, 09:56

Volgens verschillende media staan Marcel Meeuwis en Youssef El-Akchaoui in de belangstelling van NAC Breda. Jeffrey van As, technisch directeur bij de Brabanders, bevestigt de interesse in beide voetballers, maar laat tegelijkertijd weten dat ze niet zomaar aan de gelederen toegevoegd kunnen worden.

“Deze spelers staan inderdaad bij ons op de lijst, maar op dit moment is het bij NAC zo dat, zolang er geen spelers vertrekken er geen nieuwe aangetrokken kunnen worden”, vertelt Van As aan FCUpdate.nl. De beleidsbepaler sluit niet uit dat er deze winter iemand vertrekt uit Breda. Voor enkele spelers is namelijk wel belangstelling. “Naar Leonardo en Matthew Amoah wordt vanuit het buitenland regelmatig navraag gedaan, maar een concreet bod op hen hebben we nog niet ontvangen.”

Ondertussen is de clubleiding van NAC in gesprek met Gabor Horvath om hem na dit seizoen definitief vast te leggen. De sterkhouder in de Bredase defensie wordt deze jaargang gehuurd van het Hongaarse Videoton FC. “In de eerste gesprekken met hem is wel duidelijk geworden dat Horvath graag permanent wil blijven”, vervolgt Van As, die Horvath met hulp van buitenaf hoopt te contracteren. “Als club zelf lukt dat niet, maar er is binnen NAC een aantal financiers dat wel oren heeft naar de komst van Horvath. Na het trainingskamp, eind januari, wordt hierover meer bekend.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen