Vitesse wil Boskamp als nieuwe trainer

24 april 2006, 15:57

Jan Boskamp staat hoog op het verlanglijstje van Vitesse. De huidige trainer van het Britse Stoke City wordt gezien als ideale opvolger van Edward Sturing, die aan het eind van dit seizoen zijn functie als hoofdtrainer neer zal leggen. Naar verluidt heeft de 57-jarige Boskamp wel oren naar een overstap naar Arnhem en zijn beide partijen al dicht bij een akkoord.

Boskamp, die in zijn loopbaan als speler tot twee interlands kwam, was als oefenmeester vooral actief in België. De Rotterdammers werkte achtereenvolgens bij Lierse SK, Racing Genk, AA Gent en Anderlecht. Met Anderlecht werd hij zelfs drie keer op rij kampioen van België. Naast deze ervaringen bij onze Zuiderburen werkte hij als trainer ook in Georgië, Dubai, Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten.

Momenteel zwaait Edward Sturing als hoofdtrainer nog de scepter in Arnhem, maar hij zal aan het eind van dit seizoen terugtreden. De Arnhemmers zijn, onder leiding van Sturing, nog altijd in de race om Europees voetbal. Na een zege op RKC is NEC de volgende hobbel op weg naar een plaats in de Intertoto-beker.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen