Manchester City op herhaling tegen Leicester

9 januari 2011, 20:24

Manchester City is er zondag niet in geslaagd om zich in de vierde ronde van de FA Cup te ontdoen van Leicester City. De formatie van coach Roberto Mancini kwam op bezoek bij de nummer twaalf van het Championship niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Nadat Carlos Tevez 'The Citizens' op een 2-1 voorsprong had gezet, zorgde Andy King ervoor dat beide teams op herhaling mogen.

Voor Leicester-manager Sven Goran Eriksson betekende het FA Cup-treffen met Manchester City een weerzien met de club waar hij in het seizoen 2007/08 aan het roer stond. Het bekerduel begon voortvarend voor de Zweedse oefenmeester en diens manschappen, aangezien verdediger Sol Bamba 'The Foxes' al in de eerste minuut zijn ploeg op voorsprong zette.

De ploeg van Mancini had in de openingsfase duidelijk moeite met het frisse opportunisme wat de Championship-club aan de dag legde, maar gelijdelijk aan beter in de wedstrijd. Dit zorgde ervoor dat James Milner in de 23ste minuut de gelijkmaker produceerde, nadat hij eerst met een fraaie schijnbeweging doelpuntenmaker Bambo in de luren had gelegd.

Manchester City, waar Nigel de Jong mocht invallen, kwam vlak voor rust op een 2-1 voorsprong. Tevez hakte op prachtige wijze een scherpe voorzet achter Leicester-keeper Chris Weale. 'The Citizens' leken hierna af te koersen op de winst maar een enorme blunder van doelman Joe Hart, die een eenvoudige bal zomaar ineens losliet, zorgde ervoor dat King in de 64ste minuut de 2-2 eindstand op het scorebord kon brengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen