NAC neemt afscheid van Kolkka, Fehér en Loran

Ger
10 januari 2011, 08:58   Bijgewerkt: 10 januari 2011, 09:22

Joonas Kolkka, Csaba Fehér en Tyrone Loran zijn bezig aan hun laatste maanden bij NAC Breda. De drie spelers hebben tijdens het trainingskamp in het Turkse Belek te horen gekregen dat de Brabantse club ze geen nieuwe verbintenis zal voorleggen.

Kolkka (foto), Fehér en Loran zijn aan het einde van deze voetbaljaargang transfervrij. In een persoonlijk onderhoud met technisch directeur Jeffrey van As en de leden van de technische staf werd de beslissing van de club medegedeeld. Volgens de clubwebsite toonde het trio begrip voor de beslissing.

Fehér (35) kwam in het seizoen 2000-2001 naar NAC en vertrok in 2004 naar PSV. Drie jaar later keerde hij terug in Breda. De 36-jarige Kolkka is aan zijn vierde seizoen bezig seizoen bezig bij NAC. Loran (29) werd in 2007 overgenomen van RBC, maar ontwikkelde zich niet tot een vaste basisspeler.

"Zowel Csaba als Joonas heeft heel veel betekend voor de club. Het zegt natuurlijk wel wat dat zij, ondanks hun leeftijd, nog vaak in de basis staan. Maar we kunnen er niet omheen dat hun leeftijd een rol gaat spelen", laat Van As weten in BN/DeStem.

NAC wil wél verder met de van AZ gehuurde Milano Koenders. Van As heeft al een eerste gesprek gehad met de Alkmaarse club om de verdediger definitief in te lijven. Spits Fouad Idabdelhay mag de komende maanden proberen een nieuw contract af te dwingen in Breda.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen