Lavezzi: "Maradona gunt mij nummer tien"

15 januari 2011, 02:22   Bijgewerkt: 15 januari 2011, 09:12

Napoli-sterkhouder Ezequiel Lavezzi beweert dat hij de rechtmatige erfgenaam is om het shirt met het legendarische nummer tien, waarin Diego Maradona ooit furore maakte, te gaan dragen. Volgens de 25-jarige Argentijns international komt dit idee van 'Pluisje' zelf, zo verklaart hij tegenover Sky Italia.

“Ik sprak met Maradona, maar ik wil het graag voor mezelf houden wat we zeiden over Napoli”, doet Lavezzi een dappere poging om het Italiaanse medium in het ongewisse te laten, om hier even later weer op terug te komen. "Hij zei dat ik niet bang moet zijn en het nummer tien-shirt moet pakken. Ik vertelde hem dat het een zaak voor de club is, maar ik zal niet worden afgeschrikt door zo’n verantwoordelijkheid. Maar het is ook iets dat moet worden bepaald door de fans.”

Lavezzi brengt op dit moment samen met zijn teamgenoten iets van de glans van de oude gloriedagen terug bij de 'Azzurri'. Napoli behaalde tot dusver 36 punten uit negentien duels en bezet daarmee de tweede plaats in de Serie A achter AC Milan, dat vier punten meer heeft. Afgelopen zondag boekte de ploeg uit de derde stad van Italië een klinkende 3-0 overwinning op Juventus, dankzij drie treffers van spits Edinson Cavani. Aanstaande zaterdag treedt Napoli aan tegen Fiorentina.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen