Jong-a-Pin: "Tegen ADO twee keer zo hard gaan"

17 januari 2011, 13:34   Bijgewerkt: 17 januari 2011, 13:39

SC Heerenveen sloot de voorbereiding op de tweede seizoenshelft dit weekend af met een oefennederlaag tegen Excelsior (1-2). Met name in de tweede helft speelden de Friezen niet best, heeft ook verdediger Calvin Jong-a-Pin gezien. Hij verwacht echter niet dat de oefennederlaag zal doorwerken richting de eerste competitiewedstrijd van 2011, komende vrijdag tegen ADO Den Haag.

"Daar maak ik me geen zorgen over. Deze groep is niet snel van slag. De wedstrijd tegen ADO is heel belangrijk. We gaan voor de drie punten. Dat moet ook, we willen aanhaken in de strijd om Europees voetbal. Zie dit maar als een slechte generale, tegen ADO gaan we twee keer zo hard", belooft hij op de clubwebsite. 

Heerenveen kwam tegen Excelsior met 1-0 voor, miste kansen op de 2-0 en kreeg vervolgens de deksel op de neus. "We hadden de score echt moeten uitbouwen. We kwamen goed op 1-0, maar lieten daarna nog zeker drie goede kansen onbenut. Of die er in de competitie wel in gaan? Ik denk het wel. Onbewust ga je in de competitie toch twee tandjes harder. We waren nu te slap", aldus de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen