Walcott: "Onze aanval is sterker dan die van Spurs"

17 januari 2011, 19:38

Theo Walcott kan terugzien op een sterk weekeinde. De rappe aanvaller van Arsenal vormde afgelopen zaterdag samen met Robin van Persie een ware plaaggeest voor de verdediging van West Ham United in het competitieduel tegen de hekkensluiter in de Premier League. Walcott zorgde er met een goal en een assist voor dat zijn ploeg met 0-3 wist te winnen op bezoek bij de geplaagde formatie van de Avram Grant.

De 21-jarige flankspeler is verguld om met Van Persie in de aanval te mogen spelen en is van mening dat de 'Gunners' over een sterkere aanvalslinie beschikken dan het veelgeprezen ensemble aan aanvallers van Tottenham Hotspur. "Tottenham heeft ook een hele goede aanvalslinie, maar ik geloof dat wij over de sterkste voorhoede beschikken", stelt Walcott op de officiële website van zijn club.

"Van Persie is zó belangrijk voor ons", meldt de Engelsman, die de terugkeer van de oud-Feyenoorder op waarde weet te schatten ."Het is fantastisch dat hij weer beschikbaar is. Ik houd ervan om met hem te spelen. Hij is van grote waarde en is weer trefzeker. Met een fitte Van Persie kunnen we een goede reeks gaan neerzetten."

"Daarnaast hebben we ook hele goede spelers op de bank zitten. Dit keer werden Arshavin, Bendtner en Chamakh buiten de basis gehouden. We moeten zien fit te blijven, omdat het de komende weken en maanden erg druk gaat worden. Maar het mooie is dat er altijd wel iemand in kan vallen en het spel naar zich toe kan trekken", aldus Walcott.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen