Nijland: "Granqvist heeft er begrip voor"

17 januari 2011, 23:47

Maandagavond werd duidelijk dat FC Groningen een bod van Fenerbahçe op Andreas Granqvist heeft afgeslagen. De Groningse clubleiding was niet tevreden met het bod van de Turkse topclub, die momenteel de derde plaats bezet in de Süper Lig, voor de Zweedse verdediger.

Algemeen directeur van de huidige nummer drie van de Eredivisie, Hans Nijland, weet aan Voetbal International te vertellen dat Granqvist begrip had voor de weigering van het bod. "Het was een zeer serieus bod, maar toch hebben wij besloten het naast ons neer te leggen. Natuurlijk was het een mooie club in een mooie competitie voor Andreas geweest, maar in een gesprek hebben wij hem duidelijk gemaakt waarom we het hebben afgeslagen. Daar had hij begrip voor."

Fenerbahçe werd afgelopen week in het bekertoernooi uitgeschakeld door een club uit de derde divisie, waarop coach Aykut Kocamen de laan werd uitgestuurd maar op deze beslissing werd dezelfde dag nog teruggekomen. "Het is inderdaad nogal rumoerig daar", meldt Nijland. "Voorlopig staat het verhaal Fenerbahçe Granqvist op hold. Wij hebben nee gezegd, maar wie weet wat er nog komen gaat. Rond Andreas valt niets uit te sluiten."

De 25-jarige mandekker is bij zijn club nog in het bezit van een contract tot medio 2012.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen