Manchester City klaart FA Cup-klus in return

18 januari 2011, 23:58   Bijgewerkt: 19 januari 2011, 00:08

Manchester City heeft zich na een replay tegen Championschip-club Leicester City alsnog verzekerd van een plaats in de volgende ronde van de FA Cup. In Manchester waren de 'Citizens' met 4-2 te sterk voor de formatie van coach Sven-Göran Eriksson.

Carlos Tevez bracht de thuisploeg na een kwartier aan de leiding, maar Leicester-speler Paul Gallagher bracht de huidige nummer dertien van het Championship vier minuten later vanaf de strafschopstip alweer op gelijke hoogte: 1-1. Acht minuten voor rust bracht Patrick Viera de ploeg van trainer Roberto Mancini van dichtbij weer op voorsprong, waarna Adam Johnson nauwelijk zestig tellen later de Citizens op 3-1 zette door een fraaie pass van David Silva af te ronden.

Een kwartier na rust verprutste Tevez nog een strafschop, waardoor een treffer van Lloyd Dyer zeven minuten voor tijd nog voor een hectische slotfase zorgde. Alexander Kolarov maakte aan alle onzekerheid van de thuisclub een einde door met een droge knal in de laatste minuut de 4-2 eindstand op het scorebord te brengen.

Ook Wolverhampton Wanderers plaatste zich door een klinkende 5-0 thuiszege op Doncaster Rovers voor de volgende ronde van de FA Cup, net als Stoke City dat op bezoek bij Cardiff City na verlenging met 0-2 won.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen