Huistra na krappe zege: "Al met al ben ik tevreden"

Ger
19 januari 2011, 09:29

FC Groningen verzuimde dinsdagavond in de KNVB Beker ruim afstand te nemen van SC Genemuiden. Op het veld van de Topklasser werd het slechts 2-3. Niettemin blikt Groningen-trainer Pieter Huistra tevreden terug op het duel.

"In de eerste helft hebben we bij vlagen goed gespeeld. Ons positiespel was goed verzorgd. Het ontbrak echter aan een goede voorzet of het op doel schieten", zegt Huistra op de website zijn club. "Bij 3-2 werd het nog spannend en dan weet je het nooit. Maar eigenlijk kregen wijzelf na de 3-2 nog de beste kansen. Al met al ben ik tevreden en het belangrijkste is dat we ons geplaatst hebben voor de volgende ronde."

De oefenmeester liet Tim Matavz en Dusan Tadic buiten zijn basiself. "Normaal zijn het twee spelers die je in de basis kunt verwachten, maar zij kwamen te laat bij de wedstrijdbespreking. Dat was niet met opzet en ze baalden er zelf ook van. Mij restte als trainer echter niets anders dan hen op de bank te laten beginnen. Als trainer heb je naar je spelersgroep op dat moment geen andere keus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen