Makaay denkt nog niet aan afscheid bij Oranje

25 april 2006, 10:12

Ondanks het feit dat hij het WK zal missen, is Roy Makaay niet van plan om een punt achter zijn interlandloopbaan te zetten. De aanvaller van Bayern München, die maandag bijtekende tot medio 2008, wil de situatie eerst rustig op een rijtje zetten voordat hij een overhaaste beslissing neemt.

Hoewel de teleurstelling bij Makaay groot was, kwam de voorselectie van Marco van Basten voor de spits niet als een verrassing. "Ik had er al een beetje rekening mee gehouden, want de bondscoach had mij al een paar interlands niet meer opgeroepen. Het is heel jammer, want dit was mijn enige kans om ooit op een WK actief te zijn. Ik kom nu in principe alleen nog in beeld wanneer andere jongens geblesseerd raken. Maar uiteraard gun ik geen enkele international een blessure."

Op de vraag of hij nu een punt zal zetten achter zijn loopbaan als international, reageert de spits verrast. "Ik heb daar nog niet echt over nagedacht. Op dit moment speel in niet met de gedachte om te bedanken voor Oranje. Deze zomer zal ik tijdens de vakantie eens wat dingen op een rijtje zetten. Eerder wil ik er niet te veel over piekeren. Ik wil me nu volledig richten op Bayern München", aldus de aanvaller in het Algemeen Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen