Feyenoord haalt Meeuwis op bij Gladbach

Koen Freriks
30 januari 2011, 13:43   Bijgewerkt: 30 januari 2011, 13:50

Feyenoord heeft zich versterkt met Marcel Meeuwis (30). De controlerende middenvelder komt gratis over van Borussia Mönchengladbach, waar hij op een zijspoor was beland. De routinier, die ook in de belangstelling stond van NAC Breda, zal maandag gekeurd worden en vervolgens voor een half jaar gehuurd worden.

“Hij is iemand met enorm veel ervaring en voetballende kwaliteiten”, licht trainer Mario Been toe aan Eredivisie Live. “Hij is iemand die we nodig hadden en verder zijn we nog op zoek naar een nieuwe aanvaller.”

Been wil Bas Dost graag toevoegen aan zijn groep, maar de 1.96 meter lange aanvaller lijkt door de interesse van Ajax onhaalbaar. Feyenoord legde al wel een bod neer bij SC Heerenveen. “Maar dat is op dit moment niet genoeg en ik denk dat Heerenveen nog aan het wachten is. Maar Bas Dost is wel een spits die ik er heel graag bij zou willen hebben."

Meeuwis verruilde vorig jaar Roda JC voor Gladbach, dat ondanks een laatste plaats in de Bundesliga de Limburger niet meer nodig heeft. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen