NAC Breda maakt het Ajax niet moeilijk

30 januari 2011, 16:19   Bijgewerkt: 30 januari 2011, 16:49

Voor de tweede keer binnen drie dagen heeft Ajax een overwinning geboekt op NAC Breda. Na de 4-1 bekerzege in de ArenA van afgelopen donderdag wonnen de Amsterdammers zondag in competitieverband met 0-3. Ajax kreeg de eerste twee goals min of meer in de schoot geworpen. De eerste treffer was een cadeautje van Leonardo, bij goal nummer twee werkte NAC-verdediger Rob Penders de bal in eigen doel. Miralem Sulejmani bepaalde vervolgens de eindstand op 0-3.

Over NAC Breda ging het de laatste dagen in Amsterdam maar weinig. Veel interessanter was de situatie op de transfermarkt. Luis Suarez is vertrokken, maar wie komt er voor terug? Bas Dost? Dries Mertens? Eidur Gudjohnsen? Of Dost én Mertens? De gesprekken met de betreffende clubs zijn in volle gang, maar ondertussen moest er wel gewoon gevoetbald worden. En geen onbelangrijk potje ook, want uitwedstrijden tegen NAC Breda zijn voor geen enkele ploeg eenvoudig. FC Twente en PSV sneuvelden eerder dit seizoen al in het Rat Verlegh Stadion en om mee te blijven doen in de titelrace kon Ajax zich geen puntverlies permitteren.

De punten gingen dus naar Amsterdam, waardoor de ploeg PSV en FC Twente in het vizier houdt en mee blijft doen om het landskampioenschap. Met welke spelers dat precies gaat gebeuren, wordt de komende 24 uur duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen