PSV houdt Dzsudzsak tot 2015 in Eindhoven

31 januari 2011, 15:22   Bijgewerkt: 31 januari 2011, 15:27

Een vertrek van Balazs Dzsudzsak bij PSV is van de baan. De Hongaar stond nadrukkelijk in de belangstelling van het Franse Lille, maar heeft besloten om zijn contract in Eindhoven te verlengen. De nieuwe verbintenis loopt tot 2015.

PSV gaf eerder al aan dat over een vertrek van Dzsudzsak niet te praten viel en is blij dat de Hongaar langer blijft. "Balázs is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers bij PSV en een van de meest productieve voetballers in de hele Eredivisie. Hij is volop in ontwikkeling en voelt zich thuis in Eindhoven. Deze contractverlenging past precies in de ambities van PSV", zegt technisch manager Marcel Brands.

Dzsudzsak (24) zelf zegt een langer verblijf in Eindhoven bewust te hebben verkozen boven een avontuur in het buitenland. "PSV is mijn club geworden. Ik ben blij hier en heb ik het hier heel goed naar mijn zin. Ik voel dat wij met deze groep in staat zijn om heel mooie dingen voor de club te bereiken. Ik zit ook midden in mijn ontwikkeling als voetballer en dit is voor mij de beste club om dit proces door te trekken. Er was belangstelling vanuit het buitenland, maar ik kies nu bewust voor PSV."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen