VVV'er Paauwe stopt per direct met profvoetbal

31 januari 2011, 15:32   Bijgewerkt: 31 januari 2011, 15:41

De carrière van Patrick Paauwe zit er op. De verdediger van VVV Venlo heeft besloten om per direct een punt achter zijn loopbaan te zetten. "Ik merkte dat het plezier aan het verdwijnen was", motiveert de voormalig international zijn besluit om te stoppen.

Volgens Paauwe (35) speelde hij al enige tijd met de gedachte om te stoppen. "Ik had het vorig seizoen uitstekend naar mijn zin bij de club. We waren een team en straalden dat ook uit. Honda speelde uiteraard een belangrijke rol daarin, maar je zag dat andere spelers ook beter werden in het veld. Logisch dat ik daar nog een seizoen aan vast wilde plakken. Maar dit jaar liep alles net even anders, om een understatement te gebruiken. De twijfel nam met de week toe", zegt hij op de VVV-site.

"Ik kreeg steeds meer last van kleine fysieke ongemakken. Het duurde steeds langer voordat ik me echt weer 100% fit voelde. Ik moet eigenlijk aan mijn teen geopereerd worden, maar stelde dat in het belang van het elftal steeds weer uit. Ik moet me eigenlijk na elke wedstrijd laten behandelen aan mijn rug, daar heb ik al jarenlang last van. En dan had je natuurlijk nog de resultaten, het ontslag van trainer Jan van Dijk en alle commotie rond de club. Ik merkte dat mijn plezier aan het verdwijnen was. Ik heb gisteravond Mario Captein op de hoogte gebracht van mijn besluit om per direct te stoppen. Vanmorgen hebben we nog een kop koffie met elkaar gedronken en zijn we in goede harmonie uit elkaar gegaan", aldus de oud-speler van onder meer PSV, Fortuna Sittard, Borussia Mönchengladbach De Graafschap en Feyenoord.

Met Feyenoord won Paauwe in 2002 de UEFA Cup. Hij kwam tot vijf interlands. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen