Meeuwis tekent bij Feyenoord: "Een hele eer"

31 januari 2011, 17:06   Bijgewerkt: 31 januari 2011, 17:17

Marcel Meeuwis is officieel Feyenoorder. Nadat zondag al duidelijk werd dat de middenvelder op huurbasis naar de Kuip zou komen, is zijn komst een dag later afgerond. Meeuwis wordt tot de zomer gehuurd van Borussia Mönchengladbach.

"Ik denk dat elke voetballer het een eer vindt als hij gevraagd wordt door Feyenoord. Er heeft ook een buitenlandse club interesse getoond, maar ik hoopte vanaf het begin dat het Feyenoord zou worden", zegt Meeuwis (30) op de website van de club. 

De oud-speler van Roda hoopt Feyenoord uit de onderste regionen van de Eredivisie te helpen. "Feyenoord staat nu op een plek op de ranglijst waar het niet hoort te staan. Ik hoop een steentje eraan bij te dragen dat we de komende maanden wedstrijden kunnen gaan winnen en kunnen stijgen op de ranglijst. Die kwaliteiten heeft deze ploeg zeker. Het is belangrijk dat we er in de wedstrijden als één team tegenaan gaan", aldus Meeuwis, die komend weekend tegen Vitesse al kan debuteren.

Met zijn transfer naar de Kuip gaat voor Meeuwis een droom in vervulling, zegt hij. "Ik heb hier als kleine jongen trainingen gezien met John de Wolf en Joszef Kiprich. Tijdens mijn carrière heb ik het altijd bijzonder gevonden om in De Kuip te spelen, dus ik kijk ernaar uit om nu als speler van Feyenoord in dit stadion te voetballen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen