Fortes Rodriguez lacht om naderend ontslag

26 april 2006, 10:20

José Fortes Rodriguez lijkt zich nog niet echt zorgen te maken over zijn toekomst. RBC Roosendaal onderzoekt momenteel de mogelijkheden om hem te ontslaan, maar dat lijkt de verdediger amper te deren. "Willen ze mij ontslaan? Dat kan toch niet? Op grond waarvan? Drie rode kaarten? Zoiets is volgens mij inherent aan het voetbal", reageert hij in het AD.

RBC-voorzitter Jan Pollemans laat in de krant weinig onduidelijkheden over. "We hebben met het arbeidsrecht te maken. Gezien de gepleegde feiten moeten we eerst onderzoeken welke straf we op kunnen leggen. Of we laten bekijken of we hem kunnen ontslaan? Ja", is de duidelijke taal van de preses van de Brabantse degradant.

De hele situatie, en eigenlijk de hele voetballerij, komt Fortes enigszins zijn strot uit. "Om eerlijk te zijn, ik heb mijn buik een beetje vol van de voetbalwereld. Er is het laatste jaar veel gebeurd en ik heb ook veel blessures gekend. Deze week overdenk ik wat ik precies wil. Over een club in het buitenland zou ik serieus nadenken. Ik moet eerlijk zijn, in Nederland zit waarschijnlijk niemand op me te wachten."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen